GRUNDERE: Dette er en smakebit fra listen med folk og selskap som DN er begynt å bygge opp for å synliggjøre startup-Norge. Fra venstre øverst: Monner-teamet, Sigrun Syversen i Fjong, Sindre Haaland i Dogu (nede fra venstre) Henrik Müller-Hansen i Gelato, Line Standal Sørnes og Siw-Cathrine Braa i Combine, Aleksander Nyquist Langmyhr og Christer-Andre Fagerslett i Dimension10, CTO og Grunder, Andreas Thorsheim i Otovo og Erik Fossum Færevaag i Disruptive Technologies. (Foto: Morten Andersen) 

 

Det finnes ingen god oversikt over oppstartsselskap og vekstselskap i Norge. Derfor tar Dagens Næringsliv på seg oppgaven å synliggjøre bredden i oppstarts-Norge. I Validé er det rikelig med innovative oppstartsselskap, så her er det bare å melde seg selv til pressen.

Dagens Næringsliv (DN) kartlegger og kårer Norges fremste gründerselskaper.

Du og ditt selskap kan bli med på listen over Norges mest spennende oppstartsselskaper og vekstselskaper- og kåringen av årets mest imponerende fremgang.

Det finnes ingen god oversikt over oppstartsselskaper og vekstselskaper i Norge, og både gründere, investorer og store selskaper som vil henge med i utviklingen risikerer å gå glipp av gode muligheter. Derfor ønsker DN å synliggjøre bredden i oppstarts-Norge, samt å gi ekstra oppmerksomhet til de mest spennende.

Oversikten vil bli presentert i løpet av noen uker og vil dessuten danne grunnlag for en kåring av de selskapene som imponerer mest, med egne kåringer for oppstartsfase og vekstfase.

DN ønsker å gjøre informasjonen tilgjengelig for publikum, samt bruke den i vår journalistikk, så alt som ikke er merket annerledes kan bli publisert. Legg til eventuelle upubliserbare meldinger til juryen nederst. Skjemaet fylles ut av selskapets ledelse/styre selv, eller etter avtale med disse.

Les artikkelen fra DN: DN kartlegger og kårer årets fremste gründere

Author: Hilde Garlid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *