Eat, think & innovate – Fra forskning til innovasjon

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 31/08/2017
11:15 am - 12:30 pm

Location
Ipark Måltidets Hus

Categories No Categories


Ipark sammen med Validè inviterer til Eat, think & innovate!

Forskning gir oss kunnskap som kan brukes til å innovere i nye produkter og prosesser. Men veien fra å bruke tid og penger på forskning til å faktisk realisere en ny innovasjon kan være lang og kronglete. Og forskere kan være krevende å kommunisere og samhandle med. De har sitt eget språk og sine egne agendaer. Hva sier norske bedrifter om erfaringer med bruk av forskere og forskningsbasert kunnskap? Hvilke grep kan man ta for å få et mer produktivt samarbeid med forskere og forskningsmiljøer når man skal utvikle et nytt produkt?

Tveterås vil gi innblikk i funn fra store studier og egne erfaringer. Deltakerne inviteres til å komme med egne erfaringer og perspektiver på samarbeid med forskere og bruk av forskningsbasert kunnskap i innovasjonsprosesser.

Om foredragsholderen:
Ragnar Tveterås er professor i industriell økonomi og leder for Senter for innovasjonsforskning. Han har ledet en rekke forskningsprosjekter om innovasjon, produktivitet og internasjonale markeder, samt gjort utredninger for den norske regjeringen, norske og internasjonale organisasjoner og bedrifter. Han har samarbeidet med alt fra enmanns gründer bedrifter til store multinasjonale selskap i ulike prosesser.

Påmeldingsfrist: Torsdag 24. august.
Temalunsjen er gratis og åpen for alle. Det vil bli servert lunsj fra kl 11:15

Velkommen til temalunsj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *