FORNY forum i Stavanger (kun invitasjon)

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 07/05/2018 - 08/05/2018
All Day

Location
Ipark Innovasjonsparken Stavanger

Categories


Velkommen til Stavanger og FORNY Forum 2018

Når: 7. mai kl. 11.00 til 8. mai kl. 16.40.

Hvor: Innovasjonspark Stavanger www.ipark.no – www.valide.no

Hotell: Scandic Stavanger City, Reidar Bergesgate 7, 4013 Stavanger. Bruk denne koden PROMO990 når du booker hotellet ditt her: Scandic Stavanger City – (990 NOK pr rom pr natt)

 Påmelding til FORNY Forum 2018 (Bruk kode Lysefjorden)

Program:

Mandag 7. mai – fokus på mobilisering, idevurdering og tidligverifisering:

Start Varighet Slutt Beskrivelse
11:00 50 min 11:50 Registrering og lunsj
11:50 45 min 12:35 Velkommen

–        Anne Cathrin Østebø, CEO at Validé – velkommen til Stavanger

–        Gøril Forbord, programstyreleder FORNY og Business developer, TrønderEnerg

–        Kai Mjøsund, Avdelingsdirektør Forskningsrådet

12:35 45 min 13:20 Keynote – Refleksjoner MIT VS det norske TTO systemet

–        Frode Eilertsen, programstyremedlem FORNY og Founder Crux Group

13:20 20 min 13:40 Kaffepause
13:40 45 min 14:25 Mobilisering og idevurdering

–        I regi av ny TTO: Jorun Pedersen, CEO Ard Innovation

–        I regi av etablert TTO: Matyas Kolsofszki,  Director at Validé

14:25 45 min 15:10 Tidligverifisering

–        Presentasjon av First Tuesday, Shark Tank, Joachim Paasche, Director of Business Development, Kjeller Innovasjon

–        Presentasjon av SPARK programmet, Lise Rødsten, Inven2 og Morten Egeberg, leder UiO:LifeScience

15:10 30 min 15:40 Statsstøtte, Anne Marie Bjørgo, advokat, Inven2
15:40 20 min 16:00 Kaffepause
16:00 60 min 17:00 Parallelle workshops, utdypende diskusjoner basert på tidligere presentasjoner, utarbeide forslag til beste praksis

–        Mobilisering og idevurdering

–        Tidligverifisering

–        Statsstøtte

17:00 30 min 17:30 Transport til hotell + innsjekk
18:00 90 min 19:30 Avreise middag (PS: Seilbåt. Gode sko og klær til å være ute)
19:30 210 min 23:00 Omvisning og middag hos Flor & Fjære

 

Tirsdag 8. mai – Fokus på nasjonal arena og veien videre:

 

Start Varighet Slutt Beskrivelse
09:00 15 min 09:15 Plan for dag to, fokus på nasjonal arena og veien videre:

–        Eirik Fosse

09:15 15 min 09:30 Prosjekteksempel fra regionen

–        Chest tube fixation device, Nils Petter Oveland, CEO Prometheus Medical Nordic

09:30 30 min 10:00 Offentlige anskaffelser

–        Kirti Mahajan Thomassen, Partner i Bull & Co AS

10:00 45 min 10:45 Keynote – Potensial for innovasjon og etablering av vekstselskaper i Norsk helsenæring

–        Kathrine Myhre, programstyremedlem FORNY og CEO Norway Health Tech

10:45 20 min 11:05 Kaffepause
11:05 60 min 12:05 Parallelle workshops (utdypende diskusjoner basert på tidligere presentasjoner)

–        Etablering av vekstselskaper i Norsk helsenæring

–        Hvordan kan TTO-ene i Norge samarbeide innen Aquakultur

–        Offentlige anskaffelser

12:05 60 min 13:05 Lunsj
13:05 60 min 14:05 Paneldebatt – vurderingsprosessen i FORNY, programstyrets forventninger og ekspertenes erfaringer fra tidligere runder

–        Anne Worsøe

–        Øivind Enger

–        Marius Kjeldahl

–        Kathrine Myhre

–        Frode Eilertsen

–        Gøril Forbord

14:05 45 min 14:50 Crowdsourcing

–        Folkeinvest.noØyvind Fries, daglig leder Folkeinvest.no

–        DNB StartskuddTom Kevin Haaland, Kundeansvarlig Bedriftsmarkedet

14:50 20 min 15:10 Kaffepause
15:10 20 min 15:30 Internasjonal inkubator – Bridging Nordic companies to Asia

–        nHack Ventures

15:30 30 min 16:00 Lokalt finansieringsfond – erfaringer med etablering av EIF fond

–        Kjeller Innovasjon

16:00 20 min 16:20 Det store bildet, internasjonale TTOer, veien videre

–        Anders Haugland, daglig leder BTO, styreleder FIN, tidligere president i ASTP

16:20 20 min 16:40 Takk for nå

–        Anne Cathrin Østebø

–        Neste års FORNY FORUM, ARD Innovajon ved Jorun Pedersen