Frokostseminar: Kunden først

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 19/12/2018
8:00 am - 10:00 am

Categories No Categories


Innovation Dock og Validé inviterer til jevnlige frokostseminarer der vi tar opp aktuelle tema innen innovasjon og entreprenørskap.

19. DESEMBER er tema KUNDEN FØRST

Hvor: Innovation Dock, Bryggerikaien 24, Stavanger Øst.

Dørene åpner 08:00, programstart 08:30
Påmelding: www.innovationdock.no/frokost

Kunden først – start din digitale transformasjon ved å fokusere på kundeopplevelsen

Digital disrupsjon skaper behov for en helhetlig forretningstransformasjon, der nye digitale teknologier og endret kundeadferd krever en gjennomgang av hele forretningsmodellen. Kundene forventer mer fra bedrifter enn noen gang. De har blitt vant til opplevelser som er enkle og intuitive, de vil ha bedrifter som viser at de er til å stole på, de vil ha fikset problemer raskt og de vil helst ha tjenester og opplevelser skreddersydd til deres behov.

Foredragsholder er Andrea De Capitani, leder for tjenesteområdet Digital Capability i KPMG Advisory, som leverer tjenester innen Cloud, Arkitektur, og Business Platform Services (ERP, CRM, Digital Workplace). Andrea har 17 års erfaring som rådgiver innen Digitalisering, Prosjektledelse, Arkitektur, og IT sikkerhet. Som leder av Digital Capability hos KPMG, har Andrea ansvar for tjenesteutvikling, salg, rekruttering, og ledelse av gruppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *