Hva betyr EUs nye betalingsdirektiv (PSD2) ?

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 20/03/2018
11:15 am - 12:15 pm

Location
Ipark Måltidets Hus

Categories


«Open Banking» ble lansert 13. januar 2018. Den krever at banker deler sine data med tredjeparts leverandører av finansielle tjenester. Dette gir ett nivå av transparens som vi aldri har sett før, samtidig oppfordrer «Open Banking» til konkurranse, noe som fører til endringer i den finansielle sektoren som nye utfordrere ønsker å dra nytte av.

Endringene i økosystemet, som PSD II (Betalingstjenestedirektivet, EU) legger til rette for, driver forandringer som kan sammenlignes med telekomindustrien på 1990-tallet.
Kevin Greater i Monetær AS orienterer om muligheter og konsekvenser av dette direktivet og hvordan dette vil påvirke bedrifter.

Monetær arbeider for å forenkle og automatisere valutahandel for bedrifter. Tusenvis av bedrifter er underbetjent når det gjelder håndtering av valuta, mange mangler tid og ressurser for effektiv valutahåndtering og mange kan derfor tape penger når markedsprisene er volatile. Kevin har mer enn 10 års erfaring fra det internasjonale B2B valutamarkedet i London og er nå CEO for Monetær AS som har kontor i Ipark.

Dato: Tirsdag 20. mars
Time: 11:15 – 12:15
Sted: Ipark Innovasjonspark Stavanger, Måltidets Hus

Lunsj serveres fra kl 11:15.
Åpent for alle. Gratis påmelding.

PÅMELDING HER

Velkommen til Eat, think & innovate!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *