Iselin Nybø til HavBrunch

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 27/06/2018
10:00 am - 12:00 pm

Categories No Categories


Validé Haugesundregionen inviterer til HavBrunch med tema «VRI setter fart på forretningsutviklingen»

 

Forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø kommer til Validé Haugesundregionen.

Vi er stolte over å få besøk av statsråd Iselin Nybø (V), og har satt sammen et spennende og nyttig program rundt VRI forskningsmidler til juni måneds HavBrunch.

VRI står for Virkemidler for Regional Innovasjon og er et tilbud til bedrifter som trenger støtte til å løse aktuelle problemstillinger gjennom forskning. Støtten kan bidra til å redusere den teknologiske risiko i innovasjonsprosjekter og kan gis til både gründerbedrifter og etablerte bedrifter.

Dit kommer også Morten Bergslien, VRI kompetansemegler innen havbruk siden 2007, og du får høre erfaringer fra lokale bedrifter som forteller om hvordan de har brukt VRI-ordningen som et middel i deres forretningsutvikling.

PÅMELDING HER

Morten Bergslien har sitt daglige virke er hos BluePlanet i Stavanger, hvor han jobber med forretningsutvikling. Morten er utdannet Cand. Scient innen akvakultur og har opparbeidet et betydelig nettverk innen havbruksnæringen og relaterte forskningsmiljøer. Hør Morten fortelle om mulighetene ved å benytte seg VRI-ordningen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *