Nyskaping – hvordan gjør vi det i praksis?

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 22/02/2018
11:15 am - 12:15 pm

Categories


Kreativitet og nyskapning er selve drivhjulet i alle innovasjons- og endringsprosesser. Det er kritisk for norsk næringslivs fremtidige konkurransekraft i en tid med stadig raske endringer, blant annet knyttet til økende digitalisering, robotisering og bruk av kunstig intelligens. I temalunsjen Eat, think & Innovate vil Erik Lerdahl gjennomgå en velutprøvd nyskapningsmetodikk med tre faser:

•kartlegging

•idégenerering

• foredling

Lerdahl vil også ta for seg hvordan man kan bygge opp en kreativ kompetanse for å møte fremtiden.

Erik Lerdahl er professor i kreativitet ved Høyskolen Kristiania/Westerdals. Han har i en årrekke ledet ulike innovasjonsprosjekter for næringslivet. Han har tidligere utgitt bøkene Slagkraft (2007) og Slagkraftige møter (2015) og kom nylig ut med boken Nyskapning (2018). Han er sanger og har illustrert egne bøker.

Dato: Torsdag 22. februar
Time: 11:15 – 12:15
Sted: Ipark Innovasjonspark Stavanger, Måltidets Hus

Lunsj serveres fra kl 11:15.
Åpent for alle. Gratis påmelding.

Velkommen til Eat, think & innovate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *