Group 2Arkivvalide_symbol_whiteGroupLinkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterList
Lyspære Valide Liten

Hvordan og hvorfor jobber Validé sammen med etablert næringsliv?

Vi inviterer til Valide-dager for å feire nettverket vårt, koble folk og ideer og ikke minst inspirere hverandre. 30. april inviterer vi vårt nettverk innen etablert næringsliv.

Hva: Valide-dag

Hvor: Innovasjonspark Stavanger, Måltidets hus. kl 12.00 til 13.30

Hvem: Hele nettverket til Validé inviteres. Åpent arrangement.

Hvorfor: Vi inviterer til Valide-dager for å feire nettverket vårt, koble folk og ideer og ikke minst inspirere hverandre. Validé driver med forretningsutvikling fra forskning, startup og innovasjoner som utvikles via etablert industri. 30. april løfter vi fram nettopp denne utrolig spennende delen av virksomheten vår.

Industriledere kommer for å fortelle om sin innovasjonskultur, og vi slipper til gründere som kan fortelle hvordan de gjorde det; sammen med en etablert bedrift.

For oss handler alt om innovasjon
Validé er en del av innovasjons-økosystemet i Rogaland. Det har vi vært i 20 år, og er det noe historien vår har lært oss, så er det at EN person alene kan ha en sterk idé, men for å gjøre suksess så trenger du et team.

Navnet Validé er satt sammen av ordene Value og idé – og det er vår funksjon/rolle/jobb i dette økosystemet; vi koble verdier og ideer for å skape nye, fantastiske selskap.

Sett av datoen. Mer detaljert program og påmelding kommer senere.