Workshop om internasjonalisering

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 31/05/2018
9:00 am - 2:00 pm

Location
Innovasjon Norge

Categories No Categories


Veien mot vekst i internasjonale markeder starter med gode forberedelser. Innovasjon Norge ønsker å hjelpe bedrifter litt på vei i denne prosessen ved å invitere utvalgte bedrifter til en internasjonaliseringsworkshop.

 

Veien til internasjonal vekst handler om å forstå behovene og forutsetningene til dine nye kunder, hva slags konkurrenter du må forholde deg til, og hva slags reguleringer og trender som gjelder i markedet. Det handler om å forstå handelsregler og hvordan du håndterer risiko. Men mest av alt handler det om å finne ut om det vil lønne seg å satse, og hva som skal til for å lykkes.

Med internasjonaliseringsworkshop ønsker Innovasjon Norge å tilgjengeliggjøre vår internasjonale markedskompetanse på et tidlig stadium for din bedrift. Målet med workshopen er at din bedrift kan begynne å kartlegge markedet og få en aksjonsplan for veien videre i prosjektet.  Strukturen i workshopen er vekselsvis korte innlegg fra Innovasjon Norge og tid til oppgaver for din bedrift. I løpet av workshopen, og mellom øktene, vil vi koble inn eksperter fra Eksportsenteret og våre 34 kontorer i 29 land for å bistå deg.

For hvem: Bedrifter som planlegger internasjonal etablering/vekst innen 6-12 mnd og som har et produkt/tjeneste klar for salg. Vi vil prioritere bedrifter som allerede har salg i markedet.

Hva får du: 

  1. Hjelp til å kartlegge faktorer som kan påvirke din forretningsmodell i nytt marked
  2. Forståelse av dine kritiske suksessfaktorer for å lykkes internasjonalt

Varighet: 2 dager á 4,5 timer (2-3 uker mellom)

Neste internasjonaliseringsworkshop er:

Dag 1 – 31. mai 2018

Dag 2 – 19. juni 2018

Frist for å melde interesse er 14. mai

Sted: Innovasjon Norge, Stavanger

Les mer og meld din interesse her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *