Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Itsa

Sett fart på virksomheten

Vi tilbyr intensive program designet for å få fart på forretningen og markedsteste produktet ditt. Slik gjør vi selskapene investorklare. Vi kaller det ITSA.

Vårt oppdrag er å gi oppstartselskap i tidlig fase verktøy, et økosystem og presentasjonsferdigheter som øker sjansen for at ideer lar seg realisere.

Våre ITSA-program er fullpakket med forelesninger, workshops og dyktige gjesteforelesere som gir oppstartselskapene et sterkt fundament for å vokse. Vår praktiske tilnærming betyr at vi ikke bare viser deg hva du trenger, men vi gjør det sammen med deg. Vi har et sterkt team av mentorer og ambassadører som åpner opp sine kunde- og investornettverk for deg.

ITSA henter mye av sin styrke fra teamet i og rundt Validé. Det betyr at vi har nær 25 års erfaring med å utvikle nye virksomheter.

Akseleratoren ITSA startet i 2016, og har allerede seks program på CV-en. Både ITSA Start og ITSA Growth gjennomføres høst 2021. Hold deg oppdatert på programinformasjon og kommende datoer på ITSAccelerator.com

ITSA gir startups et godt fundament

ITSA-programmene er designet for å gi startups et sterkt fundament å bygge forretningen sin i fra. Det er en intensiv periode med foredrag og workshops fra våre beste forretningsutviklere og partnere. Du og ditt team jobber parallelt med din strategi og dere får veiledning fra våre erfarne mentorer og de beste gjesteforeleserne.

Vi garanterer ikke suksess, men vi kan love deg en meningsfull reise og en stor mulighet til å bygge et nytt selskap for framtiden.

Her kan du lese mer om programmene ITSAccelerator

Vi er stolt over partnerne våre

ITSApartnere 2020

69

selskap
fullført ITSA Start

80

prosent
er fremdeles «i live»

37

prosent
er i vekst, kapital og salg

Hvordan få startup til å vokse? ITSA Growth utvikler ferdigheter og nettverk

ITSA Growth. falkVårt fire måneders program er dedikerte til vekstbedrifter i tidlig fase.

Vårt mål er å gi selskap i tidlig fase flere verktøy, nettverk og tilgang til finansiering for å kunne utvikle selskapet til en internasjonal suksess.

ITSA Growth er et vekstprogram utviklet og tilrettelagt av Validé i samarbeid med en rekke partnere.

Validé er rangert som en av Norges beste inkubatorer. Vi har 25 års erfaring med å utvikle og investere risikokapital i nye selskaper. Vi er spesialister i tidlig fase og har en nåværende portefølje på rundt 80 selskaper. ROI på våre ti beste exits er 14.

Akseleratorprogrammet vårt, ITSA Start, har med stor suksess vært gjennomført seks ganger, med i alt 69 selskaper, der 80 prosent lever i beste velgående i dag.

I 2019 startet vi opp et fire måneders program, ITSA Growth, som tar akseleratoren opp ett level. Programmet er dedikerte til modne startups i tidlig fase. Programmet passer for startups som allerede har et testet produkt, et team og et marked hvor du har gjort noen salg. I oktober 2020 startet vi vårt andre vekstprogram; ITSA Connect Growth, i samarbeid med Connect Vest. 19. oktober 2021 kjører vi programmet for tredje gang. Noe for deg?

Programmet er designet for å gi bedrifter forretningsutviklingsverktøy, nettverk og investortilgang. Selskapet ditt må være klar for vekst og klar for å hente inn ny kapital.

Programmet vil ta selskaper gjennom fem viktige temaer: kjenn deg selv, Due diligence & kapitalinnhenting, kjenn ditt markedet, strategier for å skaffe kapital og vekststrategier.

Neste ITSA Growth starter 19. oktober 2021, avsluttes februar 2022.
Påmelding er åpnet:
Søk ITSA Growth

LES MER:
Program og partnere

Gjennopplev ITSA Connect Growth bærekraftprogram

ITSA Connect Growth Kyrre Knudsen

BÆREKRAFT OG BANK: Kyrre M. Knudsen er sjefanalytiker i SR-bank, og ga sine bærekraftråd og analyser. (Foto: Hilde Garlid)


ITSA Connect Growth - ESG - Bærekraft & Business - 3. november 2020.

Se livestream her: ITSAccelerator.com/livestream

Program:
• ESG Strategi og investering, Sondre Myge Haugland, Skagenfondene
• ESG – Bærekraft & Business, Tore Mydske, Thommessen Advokater
• Vekstbarometeret ink ESG, Kyrre Martinius Knutsen, Sparebank 1 SR Bank
Pause
• Den bærekraftige investoren, Tore Gjedebo fra Investore/FAUNA og Siri Kalvig fra Nysnø
• Bærekraftsmålene – Hvor skal vi begynne? Trygve Meyer og Ida Sørås fra Nordic Edge
• Med hjerte for grønn energi, Brage Johansen, seriegründer med bakgrunn fra Zaptec, Heimdal Power og Desert Control

Itsa
Itsa
Itsa
Itsa
Itsa
Itsa
Itsa
Itsa
Itsa
Itsa

Relaterte artikler