Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup

Heng med hverandre - en sosial app

Hänga illustrasjonsfoto

Hänga er en app. Denne appen er et kart over algoritmer som muliggjør treff og tilkobling. Her finner du mennesker som deler dine verdier og interesser og møtes, på arrangementer, i det virkelige liv.

Hänga er for alle, men spesielt for sosiale og aktive mennesker. Målet er å gi øyeblikk og muligheter i det sosiale universet. Som Hänga-vert inviterer du andre til å dele en lidenskap eller interesse med andre gjennom å holde et “heng”. Heng kan være alt fra filosofiske samtaler på en kafé, til kajakkpadling eller besøk på en kunstutstilling. Kanskje på tide å være kokk for en kveld og ha en pop-up restaurant i hjemmet? Eller kanskje du vil ta en gruppe mennesker til de skjulte perlene i byens natteliv? Det er på tide å lage noen minner, dele erfaringer, møte nye mennesker og ha det gøy. Bare fantasien er din begrensning!

Hänga på Nærings-TV Nysnakk

Støttet av Validé
• Inkubatorselskap
• Forretningsutvikling
• Investering fra Validé AS