Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Plakat Eat Think Innovate V2

Hvordan skaffe flinke folk med å ansette en trainee

Det er kamp om de beste folkene i alle kunnskapsbransjer for tiden. Ansetter du en trainee kan du gi bedriften din et solid forsprang. Via Trainee Sørvest får du den ferskeste kompetansen og en gylden mulighet til å forme en potensiell ny medarbeider

Trainee Sørvest er rigget for raskere å koble trainees med bedrifter. Bedrifter får profesjonell hjelp til å rekruttere topp kompetanse, og trainee-kandidatene deltar samtidig i Stavanger næringsforeningen og UiS sitt program. De som tas inn i programmet er nyutdannede med bachelor- eller mastergrad og inntil tre års arbeidserfaring. Trainee-ansettelsene gjelder for ett år.

Til vår hjernelunsj får du vite hvordan din bedrift kan bli med i Trainee Sørvest. Du får høre hvordan og hvorfor havbruksklyngen Stiim Aqua Cluster har etablert Stiim Trainee for sine medlemsbedrifter, og Andrea Viga Søndenå forteller hvorfor hun valgte å bli trainee hos Blue Planet.

HVA: Eat, Think & Innovate - om Trainee Sørvest
HVOR: Innovasjonspark Stavanger, atriet, i3
NÅR: onsdag 28. september kl 11.15 – 12.15
HVEM: Christin Møller fra Trainee Sørvest og Kirsti Kastrup Sømme, Stiim Aqua Cluster og Andrea Viga Sødnenå, trainee hos Blue Planet.
HVORDAN: Påmelding i lenken. Gratis.

Om foredragsholderne
Christin Møller er prosjektleder for Trainee Sørvest, et trainee-program mellom Stavanger næringsforening og UiS. Kirsti Kastrup Sømme er kommunikasjonsansvarlig hos Stiim Aqua Cluster som har etablert Stiim Trainee for å rekruttere unge, nyutdannede til havbruksmiljøet. Andrea Viga Søndenå (25) startet i august som trainee hos Blue Planet.

Om Eat, Think & Innovate

Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll. Eat, Think & Innovate arrangeres i atriet, hagen, i i3.

Link til påmelding...