Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Valide dagen210420

Innovasjonsreisen tema på Validé-dagen

Hvordan gründerreisen starter og utvikler seg er spennende historier som mikser drømmer, pågangsmot, tvil, tilfeldigheter og blytung jobbing. Vi serverer høydepunkt og nederlag fra et knippe knallsterke gründere på Validé-dagen.

HVA: Validé-dagen
NÅR:
21. april 2020 kl. 12.00 - 13.30
HVOR:
Innovasjonspark Stavanger, Arkivenes hus (NB!)
HVEM:
Alle i Validé sitt nettverk som er interessert i innovasjon og entreprenørskap
GRATIS:
påmelding

Validé er spesialisert på innovasjoner og selskaper i tidlig fase. Vi møter forskere og gründere som har en idé eller en løsninger, som de mener verden trenger. Vi guider dem de første årene på veien, men hvordan går det etterpå?

På Validé-dagen 21. april serverer vi et knippe sterke gründerhistorier. De deler godt og gale fra sine innovasjonsreiser; fra den spede begynnelse til de i dag har gjennomslag i markedet, tilfredse kunder, smilende investorer og flere ansatte.

Kom og hør historiene til selskapene:
• Outdoorlife - turspesialistene på Lysefjorden, året rundt
• Misc Games - dataspillutviklerne med Fishing Barents Sea
• Huddlestock - som demokratiserer kjøp og salg av aksjer
• Futurehome - smarthus-selskapet som startet på gutterommet og som nå erobrer Norden.

Vi inviterer opp på scenen Ungt Entreprenørskap som trigger ungdom til gründerskap. Vi møter også de unge vinnerne fra årets regionale konkurranse i Ungt Entreprenørskap.

Så, hva skal til for å lykkes? Hør forretningsutviklere i Validé som har bistått gründere på utallige innovasjonsreiser, forteller om hva de mener er kritierer for suksess.

Det blir mingling og kreativ lunsj fra en av de beste kantinene i Rogaland.