Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Skattefunn Forskningsrådet

SkatteFUNN-seminar i Stavanger

Forskningsrådet inviterer til SkatteFUNN-seminar med prosjektverksted i hele landet denne våren. 21. april ruller informasjonstoget inn i Innovasjonspark Stavanger.

HVA: Skatte-FUNN seminar
NÅR: 21. april 2020, kl 09.00-14.00
HVOR
: Innovasjonspark Stavanger, Måltidets hus.
PÅMELDING


Planlegger din bedrift å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har dere en idé om hvordan bedriften kan produsere på en smartere måte? Forskningsrådet inviterer til SkatteFUNN-seminar med prosjektverksted i hele landet denne våren. Meld deg på for å lære mer om SkatteFUNN, og om hvordan forskning og utvikling kan bli en del av innovasjonsprosessen.

Kursdagene er todelt, og består av en informasjonsdel og et prosjektverksted som går mer i dybden på hva som kan være forskning og utvikling. I verkstedet vil du få anledning til å jobbe med dine påbegynte prosjekter, eller få hjelp og veiledning fra erfarne rådgivere i Forskningsrådet. Det er valgfritt hvilke deler du ønsker å delta på.

Målgruppe for arrangementet er bedrifter og samarbeidspartnere som planlegger kunnskapsarbeid eller forskningsprosjekter i forbindelse med utvikling av nye varer, tjenester og produksjonsprosesser.

Du kan melde deg på allerede nå:

Link til påmelding...