Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Inkubator I8

Validé driver en av Norges ledende inkubatorer

Validé har mer enn 25 års erfaring i å utvikle bedrifter fra idé til kommersiell suksess. Vi evaluerer rundt 500 ideer hvert år, og tar årlig opp ca 50 nye bedrifter i inkubatoren.

Validé investerer tid og penger i selskapene vi jobber med, og vi har en investeringsstrategi for selskaper i tidlig fase. Vi har et mangfoldig industri- og forskningsnettverk, samt tilgang til offentlig og privat kapital som vi bruker aktivt i utviklingen av inkubatorbedriftene våre.

Validé AS er en av de eldste og mest anerkjente inkubatorene i Norge. Validé er ranket blant topp 3 innovasjonsmiljø av SIVA i 2018, 2019 og 2020, sammen med BTO i Bergen og StartupLab i Oslo.

Vi bygger opp inkubasjonsmiljø rundt følgende forretningsområder:
• Energi
• Helse
• Digitalisering/smart tech
• Mat og natur
• Kunst, design og kommunikasjon

Inkubatoren holder til i Innovasjonspark Stavanger, Ullandhaug, i nærmiljøet til universitetets campus og sterke fagmiljø innen forskning og energi, samt statlige virksomheter som Oljedirektoratet, Petroleumstilsynet og Statens kartverk.
Vi har også inkubatormiljø i Validé Haugesundregionen, Validé Jæren (Bryne) og Validé Dalane (Egersund)

Innovasjonspark Stavanger, hovedbygg i2

Vi tilbyr et dynamisk oppstartsmiljø med kontorfasiliteter, samarbeid mellom inkubatorbedrifter, inkubatortjenester, kompetansenettverk, faglige arrangementer og en sosial arena.

Vi vil gjerne høre fra deg. Ta kontakt med en av våre forretningsutviklere i inkubatoren.

Velkommen til Validé - våre tjenester

Som inkubatorselskap er det flere nyttige ting som er greit å vite om hva vi tilbyr:

Inkubatoren, rådgiverne og kontorlokalene
Som inkubatorbedrift har du tilgang til alle rådgiverne i Validé.

Mer om teamet vårt finner du her: Team Validé

Hovedkontoret til Validé er i Innovasjonspark Stavanger. Vi har også inkubator hos Validé Haugesundregionen, Validé Jæren og Validé Dalane.

Innovasjonspark Stavanger tilbyr et variert sett av kontorlokaler eller drop-in-plass til gunstige priser for inkubatorbedriftene. Kontaktperson: Trygg Bugge tb@ipark.no

Trenger du intensive forretningsutviklingsprogram som gjør det bedre rustet til å møte dine framtidige investorer: Da er akseleratoren ITSA noe for deg: http://www.itsaccelerator.com

Slik holder vi kontakten
Vi oppfordrer deg til å orientere deg om Validé via vår nettsider www.valide.no og ITSAcceleator.com

Her legger vi ut nyheter, praktisk informasjon, oppdatert kontaktinformasjon til hele organisasjonen og lenker til nyttige sider.
Følg oss gjerne på Facebook og LinkedIn
På Instagram heter vi: Valideinnovasjon

Faste arrangementer
I
nkubatorbedrifter får invitasjoner til arrangement som blir gjort kjent i kalenderen på web-sidene til Validé og Innovasjonspark Stavanger.

INKUBATORLUNSJ: Inkubatorbedrifter og deres nettverk møtes til inspirasjon og diskusjon. Karin Berentsen i selskapet ARCT er blant dem som har bidratt til den faglige kvaliteten på lunsjen. (Foto: Hilde Garlid)

Dette bør du få med deg

Inkubatorlunsj
Samlinger med inkubatorbedrifter og deres nettverk til inspirasjon og diskusjon.

Eat, Think & Innovate
I
nnovasjonspark Stavanger og Validé sin månedlige temalunsj tilfører kunnskap, næring og nettverk.

Validé-dagen
En lunsj med månedlige mellomrom der vi inviterer hele vårt nettverk for å bli kjent og presentere siste nytt innen innovasjon og entreprenørskap. God mat, høy energi, spenstige presentasjoner, nyttig informasjon og effektiv nettverksbygging.

Fin frokost – bli kjent med naboen din
Første onsdag hver måned inviterer Validé og Innovasjonspark Stavanger til en halvtime med fin frokost på Hemsen i Måltidets Hus. To-tre bedrifter presenterer seg selv, svært kort.

Kunnskaps_tørst
Lurer du på hva det forskes på på UiS? Vi inviterer en forsker til å ha en populærvitenskapelig presentasjon av egen forskning. Vi samles på campushotellet Ydalir. Fin avslutning på en arbeidsdag.

Matløypa
Matløypa er det siste arrangementet under Forskningsdagene i slutten av september. Her viser Måltidets hus seg frem. Det er rundt 350 gjester innom i løpet av dagen, og arrangement er et felles for hele campus Ullandhaug-miljøet.

Fordelsavtaler
Til sammen har Validé og Innovasjonspark Stavanger framforhandlet gode fordelsavtaler med våre partnere, hvor oppstartsselskap kan få rabatter på tjenester eller gratis timer med rådgivning. Noe gjelder bare for inkubatorbedrifter, andre gjelder kun for leietakere i innovasjonsparken.

Student Task Force for inkubatorselskap

STUDENTER I ARBEID: Izaskun Muruzábal, forretningsutvikler i Validé, ønsker kontakt med studenter som vil jobbe for en startup. (Foto: Hilde Garlid)

Validé og UiS samarbeider om at studenter får jobb inntil 50 timer i en inkubatorbedrift. Det gir studentene nyttig erfaring fra oppstartsbransjen, og inkubatorselskapene får gratis assistanse. Ofte dobles staben i denne perioden!

Lyst å vite mer om hvordan du kan få en deltidsjobb som student? Les om Student Task Force