Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
ITSA start

ITSA Start - slik starter du din egen business

ITSA Start er et tre måneders intensivt forretningsutviklingsprogram bygget for å akselerere utviklingen av nye selskap.

ITSA Start er designet for å gi fart på nye forretningsideer, markedsteste produktet ditt og gjøre selskapene investorklare.

Validé sitt oppdrag er å gi oppstartselskap i tidlig fase verktøy, et økosystem og ferdigheter i presentasjon for å øke sjansen for at ideer lar seg realisere.

ITSA Start-programmet er fullpakket med forelesninger, workshops og dyktige gjesteforelesere som gir oppstartselskapene et sterkt fundament for å vokse. Vår praktiske tilnærming via workshops betyr at vi ikke bare viser deg hva du trenger, men vi gjør det sammen med deg. Vi har et sterkt team av mentorer som åpner opp sine kunde- og investornettverk for deg.

ITSA henter mye av sin styrke fra teamet i og rundt Validé. Det betyr at vi har over 20 års erfaring med å utvikle nye virksomheter.

Akseleratoren ITSA startet i 2016, og har allerede seks program på CV-en. Hold deg oppdatert på programinformasjon og kommende datoer på ITSA

For spørsmål knyttet til programmet eller søknaden, kontakt forretningsutvikler Vibeke Lavik Bjaanes i Validé.

* Disse rubrikkene er obligatoriske

Company Name and Company number

Your name

E-mail

Phonenumber

Please describe your businessidea (max. 50 words)

Please describe the problem you are solving with your businessidea

Does your organisation consist of several teammembers? If yes – please fill in your teammembers name

Hvilken bransje tilhører dere?

Which industry do you belong to?

I Validé satser vi på forretningsideer som bidrar til å løse de globale utfordringene vi står ovenfor. Hvilke av disse bærekraftsmålene er treffende for din forretningsidé?

In Validé, we are especially focused on business ideas that aims to solve the global challenges that we face. Which of these sustainability goals would you say is most suitable for your business idea?

How did you hear about the ITSA program?

Hva er ITSA? Hvorfor bør jeg delta?