Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Student Workshop 2

Hva gjør Validé for studenter?

Er du en bachelorstudent? Startet på et masterprogram? Eller er du usikker på hvilken vei du skal gå videre? Kanskje du har en idé som helst bør ut i markedet? Validé tror på at ideer kan la seg realisere, og vil gjerne komme i kontakt med deg.

Kjenner du noen ganger på følelsen av at verden trenger deg? At akkurat du bør gjøre noe med de store spørsmålene og utfordringene?

Eller frykter du framtiden? At det vi bruker hver eneste dag i realiteten leder oss i feil retning? Du tenker kanskje – hva kan jeg gjøre med dét, med min generelle bachelor eller uferdige master?

Vel, du kan gjøre en forskjell. Du kan ha innflytelse på hvilken retning samfunnet beveger seg. Mulighetene finnes rundt deg, og det finnes andre som vil dele din visjon og vil bli med på reisen. Det finnes også verktøy i samfunnet som løfter fram slike ideer som du har.

Du trenger ikke gjøre akkurat det samme som foreldrene dine. Du bør helst ikke gjøre det. Du tilhører den generasjonen som må rydde opp etter foreldrene, og oppryddingen har allerede startet.

Det ligger i Validé sin DNA at vi tror på ideer. Vi har bred kompetanse og lang erfaring i å vekte ideer. Vi finner gullet som kan løse store og små utfordringer, skape nytt næringsliv og nye jobber.

Men vi gjør mer enn en å tro og dømme. Vi investerer faktisk i ideer som er så ferske at de ikke er blitt et produkt eller en reell løsning ennå.

Vi er gode på er diskutere ideene dine med deg og å bruke nettverket vårt for å søke opp andre som kan løfte disse løsningene videre. Det kan være en forsker, en investor eller at du selv etablerer et selskap som bygger på din visjon og dine verdier.

Kanskje det er din bachelor eller master som bidra til at vi får bedre løsninger innen helse, energi, mat, klima, rent vann, forurensning, migrasjon, splittede samfunn – du kan bidra og vi kan gjøre dette sammen.

Åja? Hvordan kan dere fikse dette?

Allerede mens du studerer, er det flere muligheter til delta og bidra i miljø som jobber med innovasjon og startup.

• UiS generell informasjon: Gründerskap i studietiden

LevelUp: Validé sin studentinkubator.

• Student Task Force: Jobb 50 timer for en startup i inkubatoren til Validé, og få en smak på hvordan entreprenørlivet faktisk leves. Mange trenger det du kan. Det trenger ikke være relatert til det du studerer.

ITSA: Validé sin akselerator som i løpet av 12 uker

• UISStart: Studentforeningen Start UiS holder til i Paviljon 13/Skolehuset på Universitetet i Stavanger, eller Start UiS-huset, som de selv har "døpt" det. Start UiS er interesseforeningen for studenter som er opptatt av innovasjon og entreprenørskap.

• Validé arrangerer ulike workshops og seminar i entreprenørskap sammen med UiS.

Gnist UiS: Gnist tilbyr gratis mentorhjelp for studenter i Stavanger som har en idé de ønsker å videreutvikle.

-Vi gir studenter gratis mentorhjelp i ett semester. Du må være student ved UiS, men vi veileder uansett hvor langt du allerede har kommet med ideen din, sier Elen Haugs Langvik, gründer og Gnist-mentor.

Student Workshop 2
Student Workshop 2
Student Workshop 2
Student Workshop 2
Student Workshop 2
Student Workshop 2
Student Workshop 2
Student Workshop 2
Student Workshop 2
Student Workshop 2