Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Matyas Kolsofszki

Matyas Kolsofszki

LinkedIn matyas@valide.no

Matyas Kolsofszki - har omfattende utdanning og kunnskap innen biovitenskap, helseteknologi, medisinsk utstyr og fysikk. Matyas har mer enn 10 års erfaring innen immateriell kapitalforvaltning (IP). Han er spesialisert på porteføljestyring, teknologiverifisering og verdsettelse, lisensiering og IPR-arbeid, og jobber med innovasjonsstrategier, innovasjonstyringssystemer, opplæring og utdanning. Matyas er registrert Technology Transfer Professional (RTTP) og er sertifisert Verdsettingsanalytiker (CPVA). Matyas har en Executive Masters i ledelse, en MSc i fysikk, en BSc i Applied Physics, og BSc i bedriftsledelse.

Matyas er spesialisert innen lisensering og IP og har som oppgaver å søke patent, forhandle, strukturere og fullføre avtaler og administrere den immaterielle eiendomsporteføljen. Matyas vurderer også investeringsmuligheter, strukturerer og styrer avtaleprosesser og strategier, samt forhandler vilkårene i innsamlingsprosessen.