Group 2Arkivvalide_symbol_whiteGroupLinkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterList
Matyas Kolsofszki

Matyas Kolsofszki

LinkedIn matyas@valide.no

Matyas Kolsofszki - RTTP, CPVA er leder for teknologioverføring i Validé; vår TTO-leder. Han har omfattende utdanning og kunnskap i biovitenskap, helseteknologi, medisinsk utstyr og fysikk. Matyas har mer enn 10 års erfaring innen immateriell kapitalforvaltning (IP). Han er spesialisert på porteføljestyring, teknologiverifisering og verdsettelse, lisensiering og IPR-arbeid, og jobber med innovasjonsstrategier, innovasjonstyringssystemer, opplæring og utdanning. Matyas er registrert Technology Transfer Professional (RTTP) og er sertifisert Verdsettingsanalytiker (CPVA). Matyas har en Executive Masters i ledelse, en MSc i fysikk, en BSc i Applied Physics, og BSc i bedriftsledelse.

Som direktør for lisensiering og IP-porteføljestyringen i Validé leder Matyas oppgaver som å søke patent, forhandle, strukturere og fullføre avtaler og administrere den immaterielle eiendomsporteføljen. Matyas vurderer også investeringsmuligheter, strukturerer og styrer avtaleprosesser og strategier, samt forhandler vilkårene i innsamlingsprosessen.